Sista dagen i mars år 2014

 
Det var ett tag sen jag kollade in här... Men vad har hänt under dagarna jag inte har uppdaterat? 
 
Well, förra helgen åkte jag, mor och far till Malmö. Jag tävlade juniorhandling med en Galgo Espanol och landade på en tredje plats. På lördagkvällen åt vi på en resturang (Fabriken hette den) och jag åt en väldigt, väldigt god ryggbiff med rödvinssky och vedugnsbakad potatis och till efterätt tog jag något av det godaste jag ätit i dessertväg (och det vill inte säga lite) - sticky toffifee pudding med dulce de leche glass. Drömmer fortfarande om den!
 
Efter det har det varit ganska lugnt. Gjort ett nationellt prov då och då ;) Denna helgen har jag varit hemma till och med. Så i lördags drog jag, Malin och Hanna in till stan, kollade igenom affärerna och åt lunch. Väldigt mysigt! Jag fick med mig ett linne från Vero Moda och tre par trosor hem. Får se om jag visar linnet senare. 
Efter stan åkte jag och pappa iväg med valparna så de fick springa lite. Tog med mig kameran också, och tror nog att det blev en del bra bilder till och med! Så ja, nu har jag mycket att visa (och redigera, puh..)!
 
Ha det bra, och puss på dig som orkade läsa detta långa inlägg!

20:de mars

 
Det märks när veckan börjar igen, nästan all tid går åt till skolan känns det som! I alla fall hinner jag inte redigera några bilder. Och jag behöver redigerade bilder för att uppdatera bloggen. Tycker jag i alla fall ;)
 
Veckan har rullat på som vanligt, förutom de nationella proven i svenska som var i måndags och idag. Och ja, snöfallen igår. Usch vad hemskt det var att cykla hem! Såg inte ut som på bilden direkt..
Imorgon rullar bilen i alla fall mot Malmö och på lördag är det tävlingsdags igen! Ska bli riktigt kul, är så taggad! 
Mer än så hinner jag inte säga just nu - måste packa vidare om jag någonsin ska ta mig i säng.

Söndag 16:de mars

 
God förmiddag gott folk! Hoppas solen skiner lika mycket hos er som den gör här. Är så glad över att vi slapp snön som var utlovad nu i helgen.
 
Igår hade jag och mina tjejjor en tidig våffeldag. Den riktiga är ju nästa helg, men då är varken jag eller Hanna hemma ;) Vi gjorde riktigt goda frasvåfflor kan jag meddela! Efter att vi hade ätit upp gick vi ner till vattnet - som ni ser på bilden - och tog lite kort. Det var inte den bästa platsen att fota på, mitt på dagen med sådan stark sol, men jag redigerar de som ändå är helt okej och laddar upp här senare ;)
 
Nu ska jag fortsätta redigera bilderna och skriva färdigt min uppsats - en gång för alla! 

Puppies!


Canon 400D II Sigma DC 18-200/3.5-6.3
 
Bilder på Emilias valpar, när de var ute för första gången för några veckor sedan.

Strängnäs INT

 
VIIICTOOORYYYY!!!!!!! 

Jag vann juniorhandlingen i Strängnäs i söndags!! Så jädra gött, det behövdes!! Så skönt att redan kvalat till SM OCH vunnit en biljett till landslagsuttagningen! Nr 2 som har gjort det än så länge ;)

Tja, det gick rätt bra i rasen också - för Filippa i alla fall! Gamla tanten drog till med att bli BIR, BIS-3 veteran samt utplockad i gruppen! Stackarn, måste varit den som drog flest varv i finalringen! Vi åkte hem med en trött vovvis kan jag säga.
Bert hade vi också med, men han kom tvåa i juniorklassen utan CK... Inte helt nöjd, men såklart var det ett bra träningstillfälle - plus att vi kommer igen! ;)
 
Nu gäller det att ladda om inför Malmö om två veckor - och leta hund att tävla med...

Semla

Canon EOS 400D II Canon EF 50/1.8 II

Även jag åt en semla igår! Och den var god, väldigt god, ICAs semla ;)
 
Har dragit på mig en nedrans förkylning, lite halvkul sådär. På söndags fick jag lite ont i halsen och sen dess blev det värre - snoret började komma igår och idag har näsan runnit, halsen brunnit och huvudet dunkat. Så ja, jag stannade hemma från skolan idag. Jag hade tänkt att jag skulle göra en massa läxor och blogga och göra tidsinställda inlägg till helgen, men vad gör jag? Ligger och slöar i soffan förstås, och kollar How I met your mother. Ibland blir man ju trött på sig själv...

Life is full of challenges being happy

 
Söndagsångesten tar över och jag försöker förbereda mig mentalt i det äckliga vädret - snöslask faller just nu från himmlen. I skrivandets stund känner jag att rubriken stämmer väldigt bra ;)

Igår åkte jag, Elsa och Malin in till stan och shoppade lite och kollade på Hundraåringen. Hahaha, den var riktigt rolig den filmen!! Favoritrepliken är helt klar: "If you want to kill me you better hurry, because I'm a hundred years old". Jag åkte hem med en påse, från Vero Moda - köpte en kimono, svart med spets i ryggen. Ändå fanns det såå mycket jag ville ha! Fasiken att man inte har några pengar...
 
Well, lika bra att byta ut tofflorna till strumpor och skor och gå den där jädrans promenaden - då kanske jag kan äta upp resten av min B&J sen igår eller ta en munkmuffins som jag gjorde i fredags tillsammans med en film eller serie utan dåligt samvete...