Sunrain

 
Ursäkta att det, ännu en gång, har varit dött här.. Förra veckan var det fullt upp med avslutning av 9:an samtidigt som fyra hundar skulle göras iordning inför utsällning i Avesta. Under denna vecka har känt mig nere och inte haft lust att göra något.. inte sån bra start på första sommarlovsveckan.
 
Nu tänkte jag i alla fall ta mig i kragen och uppdatera bloggen, visa att jag tänker på den ;) Bilderna som får pryda detta inlägg togs för någon vecka sedan, då det var en amazing solnedgång samtidigt som det regnade. Fler bilder från detta tillfälle kommer att dyka upp ;)

Vänersborg

 
VILKEN HELG! Kunde inte varit nöjdare - trots att juniorhandlingen gick sådär (3:a av fyra, trots få anmälda var det TUFF konkurrens). Vi hade bara med oss Jojo och Filippa som skulle ställas. Pappa visade Filippa som blev 2:a bästa tik, bästa veteran och BIS-2 veteran. Jag visade Jojo. Det började med att hon blev bästa tik och BIR. Sen gick hon och VANN gruppen!! Var så glad och så förvånad eftersom Jojo var grymt trött och ville varken gå eller stå. På söndagen åkte vi tillbaka till utställningen för att tävla i BIS:et. Jag hade ingen förhoppning om placering, jag tyckte mest att det skulle va kul att få gå in i min första BIS-final. Men Jojo slog till med att bli BIS-3:a!!!! Alltså den 3:de finaste hunden av 2200 hundar! Detta kommer jag att leva länge på ;)

Cherry blossom

 
Canon EOS 400D II Canon EF 50/1.8 II

Eftersom jag har varit off här ett tag har jag ju inte visat dessa bilder när körsbärsträden faktiskt blommade. Så därför gör jag det nu istället. Jag glad över att jag fick tummen ur och faktiskt gick och fotade blommorna för någon vecka sedan. Resultatet blev ju helt okej. Särskilt bild nr 1 och nr sist är mina favoriter ;) Vilken är era?

Idag har jag offrat en hel dag i solen, på att bada och föna hundar. Låter galet men snart kommer ni förstå varför. För att det är utställning och tävling imorgon. Vad kan vara viktigare liksom? ;) Jag ser dock inte fram emot att gå upp runt kl 04.45. Fyfan. Men det är ändå värt det.
Jag har inte så mycket mer att säga nu. Och eftersom klockan är halv tolv och jag är trött och mosig i huvudet och ska gå upp kvart i fem, tänkte jag nu gå och lägga mig. Godnatt.
 

Jenny & prickarna

Canon EOS 400D II Canon EF 50/1.8 II
 
Min helg i Drammen var mycket bra och trevlig! Vi bodde på ett fint hotell med grym frukost. På söndagen åt vi pannkakor med lönnsirap och nutella, crossianter och smörgås med jordnötssmör. Mycket nyttigt ;) 

På söndagen var det norsk dalmatinerspecial. Jenny blev BIR med Barbie (den svarta på bilderna). Som man kan lista ut tog vi lite bilder efteråt också. Jag blev riktigt nöjd med dessa!