Sportlov med spöken

Canon EOS 400 D II Canon EF 50/1.8 II
 
Någon här..? *EKO..eko*. 
 
Well, blogglusten är ju inte på topp, i samband med att inspirationen tryter denna trista och gråa månad. 
Men, men, livet rullar på som vanligt ;) Just nu är det sportlov - eller ligga-i-soffan-och-chilla-lov rättare sagt - för min del. Dagarna har väl i stort sett sätt ut så att jag kollar How I met your mother och gosar med en valpis ;)

För att bryta av serietittandet ibland har jag faktiskt gjort en liten "ad" till min kompis Pernilla, som ska åka till Crufts om en vecka och representera Sverige i juniorhandlingfinalen. Måste säga att jag är riktigt nöjd med den!! Kommer nog lägga upp den här någon dag framöver. En läskigt grej dock, i en av bilderna, finns det ett spöke. Skojar inte, det står i bakgrunden och bara kollar. Skitläskigt :|
 
Nu ska jag lämna datorn och kanske baka något, eller kolla HIMYM (How I met your mother).

Inköp från Stockholm

 
Först och främst vill jag bara säga FÖRLÅT för den grymt dåliga uppdateringen!! Kamerasladden har varit borta tillsammans med inspirationen.
 
Men, men, nu är åtminstone kamerasladden tillbaka och då tänkte jag, bättre sent än aldrig, visa vad jag köpte när 9:orna från skolan var i Stockholm, för ungefär två veckor sedan. Plus att jag var tvungen att inviga min nya självutlösare ordentligt.
Man måste ju ha minst en t-shirt från Hollister, eller? ;) Så när jag ändå var där köpte jag denna neonrosa supersköna t-shirt (den är rosare i verkligheten). Den där kavajen har jag kollat in så länge på Vero Modas hemsida, men har inte hittat den någonstans i Karlstad. Då såg jag den, som ett tecken från ovan, för halva priset - i min storlek. Liksom vad ska man göra! ;) Den kommer i alla fall va på till nästa hundutställning kan jag lova!
 
Som sagt, första gången jag använde självutlösaren på allvar liksom, så ja - har inte riktigt fått in det där, särskilt med vart jag ska göra av den lilla dosan...;)

Time for update

Canon EOS 400D II Canon EF 50/1.8 II
 
Jag lyser starkt med min frånvaro och drunknar mer eller mindre i läxor och uppsatser... Inga andra bilder än valpbilder har jag och visa heller - förhoppningsvis blir det snart ändring på det.
 
Vad har hänt i veckan då? Det mest spännande var onsdagen - då alla 9:or på skolan åkte till Stockholm över dagen! Kl. 7.30 gick tåget från Karlstad och när vi kom fram gick vi till riksdagen för en liten rundtur. Efter det fick vi egen tid och då gick vi och käkade lite lunch (på ett café på drottninggatan, tog en foccacia med chevre och salami, mums!) och kollade i en del affärer i Gallerian. Sedan gick vi till slottet för en guidad tur i Gamla stan och efter det gick vi till Zara och tillbaka till Gallerian för att göra våra inköp. Fick med mig en t-shirt från Hollister och en kavaj från Vero Moda. Ska försöka ta bilder på det snart - ska försöka ta dom första seriösa bilderna med min fjärrutlösare.
Sen åt vi middag på donken (av alla ställen i sthlm...) innan det var dags för tåget hem kl 19.30. Det var en riktigt trevlig dag som jag gärna gör om! ;)

Mer bäbisbilder! + lite tjafs

Canon EOS 400D II Canon EF 50/f1.8 II
 
Det lär bli mycket valpbilder på bloggen dom kommande veckorna...
Idag tog vi nya bilder på Emilias valpar, och jag blev rätt nöjd med dom! Bäbisarna var så duktiga, dom intog en gullig pose och satt så ett tag innan dom bytte ;) Här är två av favoritbilderna.
 
Vad händer annars då? 
Jo, jag har upptäckt att skolan faktiskt har kommit igång och att jag borde plugga en del hemma också... Nu i helgen har jag planerat att jag ska börja skriva på två uppsatser och räkna en massa matte. Än så länge är det fortfarande bara planer.
 
Nåt som också händer är att jag har en väldig beslutsångest vad gäller gymnasievalet. På torsdag, senast kl 12.00 ska valet vara gjort. Dom senaste dagarna är det dethär jävla valet som har invaderat mina tankar. Help.
 
Och att trots att det nuförtiden finns en massa snö ute och att det har snöat mycket det senaste så är det grått och tråkigt när man väl har kommit hem. Tja, det är ganska grått på förmiddagen också - solen lyser med sin frånvaro. Med andra ord ligger inte inspirationen på topp. Däremot var jag och köpte en fjärrutlösare i onsdags så jag kanske kommer ta självporträtt istället. Vem vet ;)
 
Jaja, nu har jag tjafsat färdigt. Dags att ta tag i uppsats nummer 1. Ha en fortsatt bra helg!