Gott nytt år!

 
Snart är 2013 redan slut och vi beger oss mot ett nytt år med nya möjligheter ;) 
 
Ha ett gott nytt år allesammans!!

Hanna

Canon EOS 400D II Canon EF 50/1.8 II
 
Jag skulle blogga bättre på lovet, sa jag. Jag skulle uppdatera oftare, sa jag. Well, har väl inget att säga annat än att jag ska försöka utnyttja min förbättringspotential...
 
Men nu ska vi fokusera på den snygga tjejen på bilderna! Bilderna togs i mitten av november, och jag måste säga att jag är rätt nöjd med de flesta! Hon är väldigt fotogenik min polare, och det kliar i fingrarna för att dra med 'na ut och fota igen (särskilt med tanke på alla underbara bilder i min nya retuschbok ;)).

Julafton 2013

Canon EOS 400D II Canon EF 50/1.8 II
 
Hoppas ni alla hade en fin, trevlig och mysig jul iår! Det hade jag i alla fall, trots det fantastiskt vidriga vädret (spöregn och kalla vindar...). Men maten var god och granen och klapparna var fina ;) Och appropå klappar, i mina fanns det ett par riktigt mysiga och fina tofflor från mina bröder (och att dom är fina får jag nog tacka den ena broderns flickvän för) och presentkort och retuschboken från min önskelista av mina föräldrar, ytterligare två presentkort från mormor och morfar och morbor.
Och som sagt, hoppas er jul också var bra!! 

Det är julafton gott follk!

 
Jag vill önska eder alla en riktigt, riktigt GOD JUL, trots detta skitväder! 

3:e advent

Canon EOS 400D II Canon EF 50/1.8 II
 
Snart är det jul! Bara fjärde advent och två dagar kvar, sen är the big day här... ;)

Elsa #2

 
 Canon EOS 400D II Canon EF 50/1.8 II
 
Ursäkta den dåliga uppdateringen på senaste tiden! Snart är det lov och snart har det lugnat ner sig i skolan, det vill säga mer tid åt annat ;)
 
Tänkte visa lite fler bilder på Elsa, även om det var ett ganska bra tag sen dom tog. Måste säga att jag blev rätt nöjd med den första bilden! Något hände med färgerna under uppladdningen dock...  men, men, shit happens..;)

Stockholm hundmässa 2013

Jag hade en väldigt trevlig helg på mässan, båda dagarna! Även om resultaten inte var något särskilt att hurra för. SM-dagen var helt kaos och 10 minuter innan tävlingen hade jag fortfarande ingen hund. Påväg mot juniorhandling ringen stötte jag och pappa på Jenny och hon kunde låna ut sin vackra dalmatinerveteran Jill, en räddare i nöden ;) Jill var dock ganska mammig och våran presenation blev inte 100%. Och nej, vi gick inte vidare... lite smått besviken, med tanke på att målet var top 10 haha. Dagen därefter var lite mer strukturerad och jag tävlade med den ungerska vizslan Sandor. Det gick snäppet bättre, vi blev utplockade i första gallringen i alla fall. Det känns faktiskt bättre än att åka ut på en gång, även fast jag inte är riktigt nöjd.
I rasringen fick Jojo ett till cert, men hon blev inte placerad i bästa tik. 
 
Kameran var med men inte ett enda kort togs... dålig stil jag vet. Så att det här får bli ett bildlöst inlägg även fast det är lite tråkigt. 
 

En vinterros till & julshopping

Canon EOS 400D II Canon EF 50/1,8 II
 
I denna härliga månad blommar fortarande den tåliga rosen. Eller nej, jag ska inte ljuga. Jag tog nog bilden sista måndagen i november och redan då var den ganska vissen. Nu är den stendöd faktiskt. Men jag blev ganska nöjd med bilden, så därför får den pryda detta inlägg. 
 
Idag efter skolan åkte jag och två polers in till stan för att julshoppa lite. Jag kom hem med en topp från Gina Tricot till mig själv och två klappar. Kanske inte helt lyckat, i alla fall för att få kalla det just julshopping. Menmen, det är bara att åka in igen, det är ju faktiskt ett tag kvar. Och jo, jag såg en hel del som jag behöver komplettera min önskelista med - t.ex en pyjamas med korta byxor och en lång gosig morgonrock! Skulle ju vara såå skönt ;) Har ni börjat köpa några julklappar än? :)

1 december

Canon EOS 400D II Canon EF 50/1.8 II
 
Första december och första advent! Tiden går verkligen fort, det var ju inte längesen jag var tillbaka i skolan, och nu är det snart jul och lov. Inget att klaga över ;) Däremot är det 12 grader ute, vad hände med alla minus, och när hade vintern tänkt komma!?
 
Igår ramlade jag på cykeln förresten. Jag var påväg till en kompis och i en svängbacke var det halkigt och plötsligt låg jag där på marken och svor... Första gången på hur länge som helst. Lite halvkul sådär. Ett litet skrapsår på höger lår, men ändå haltar jag fram och kan inte gå eller springa ordentligt. Hoppas det går över snart, det borde det göra. Om en vecka är det ju för sjutton gubbar SM i juniorhandling! Då måste jag kunna springa!
Well, ska väl gå och räkna matte och förbereda prov till veckan (än är det inte lov inte..) och kanske börja med julbak. Ha en fortsatt trevlig advent!