Pernilla

 
Här har vi några av bilderna som jag tog på fina Pernilla i Västerås. Det var svårt att hitta någonstans att vara, att få en okej bakgrund. Vi såg den här orangea väggen och tänkte att, jomen det skulle kunna funka. Det gjorde det tycker jag!
Min favorit av dom här fyra är bild nr 1. Tycker ni samma, eller har ni en annan favorit? :)

Everyday talk


Vilket underbart väder det har varit hela veckan! Våren har verkligen blommat ut och det är grönt överallt. Försökte fånga det på bild igår, men denna var den bästa bilden jag fick ;)
 
Tänk att det redan är fredag, sörjer att påsklovet snart är slut... Men innan jag går tillbaka till skolan ska det hinnas med en till utställning! Imorgon ska och pappa till Västerås. Hoppas på fina resultat!
 
Japp, som ni märker har jag inte så mycket att säga... men en måste ju försöka uppdatera ändå ;)

Bilder från Kistamässan

 
Alltså denna hund <3 Helt underbar att visa! Jag hoppas det blir fler tävlingar med Rutan!
 
Nu ska det rastas hundar och sen ska jag åka till stan med mina polare. Där ska det letas skor ;)

Västerås-trippen

Min helg i Västerås har varit jättebra och väldigt mysig! Och på det åkte jag hem med strålande resultat från utställningen.
Vi tränade med dalmatiner, åt, fotade, åt och gick lite på stan - när vi inte var på Kistamässan. På utställningen, dag 1, visade jag Bert till tvåa bästa hane med cert. Vi hade även en uppfödargrupp som slutade som BIS-3! Pernilla visade storpudel för första gången och hon visade fram vovven till BIM!
Dag 2 tävlade jag juniorhandling, denna gång med den fräsiga faraohunden Rut. Vad ska jag säga? Det var skitkul och det gick superbra! VI VANN JU FAKTISKT! Känns så grymt bra, andra vinsten bara i år!  Fick även en jättebra kritik, alltid roligt! :D För en gång skull fick jag med mig lite bilder hem - även fast varken kvalitén eller ljuset är särskilt roligt...;) Här är i alla fall placeringsbilden. Fler bilder dyker upp imorgon.
 
 
 

Hanna

Canon EOS 400D II Canon EF 50mm/1.8 II
 
Lite fler bilder som är från samma tillfälle som porträtten på Malin. Jag har snälla vänner som ställer upp på att stå modell, och dom gör sig ju bra på bild ;) 
 
Vill också önska eder alla en riktigt GLAD PÅSK, medan jag springer runt i ringarna på hundutställningen i Kista :)

Malin

 
 
Canon EOS 400D II Canon EF 50mm/1.8 II
 
Det var längesedan jag la upp några porträtt! Jag har ju faktiskt några på lager :) Dessa är på Malin, som jag tog helgen innan våffeldagen (vad tiden går fort, det var väl inte så länge sedan en av världens bästa dagar va!?). Det var strålande sol samtidigt som det blåste väldigt mycket. Väldigt klurigt att undvika allt för skarpa och många skuggor i ansiktet..;) Men dessa gillar jag!

Snart bär det av....

 
... till Västerås (eller Westeros som jag brukar säga nu när jag ännu blivit helt upphakad på Game of Thrones)! Imorgon, på förmiddagen, tar jag bussen till Västerås där jag ska möta upp mina friendos Pernilla och Jenny. Vi ska mysa och ha roligt och självklart är det utställning och tävling som väntar. På fredag och lördag åker vi till Kista för att roa oss på hundutställning. Jag har gjort i ordning två tidsinställda under helgen. Bättte än inget hoppas jag ;)

Birtday presents

 
Japp, här är det jag fick i födelsedagspresent! Gillar varenda en! För er som inte ser vad det är på bilden fick jag alltså kläder, body butter, en bok - Delirium - och ett hjärta där det är fritt fram att sätta en lapp med en summa pengar, som är bidrag till en framtida kamera. Det satt redan tre lappar där när jag fick det, mycket tacksam för det! Nu fattas det bara cirka 6500 spänn....;)

Min födelsedag i text

 
Ursäkta deppinlägget förra helgen, är gladare denna vecka ;)

Jag fyllde som sagt år i måndags och det blev en väldigt trevlig dag! Jag hann inte äta någon ordentlig frukost dock (födelsedagsfrukosten kom idag), men det kompenserades på hemkunskap där vi gjorde supergoda pannkakor, indonesiska pannkakor faktiskt, det skulle vara en kokos och farinblanding i och sen skulle man vika dom två gånger. Rekommenderas!
På kvällen åkte jag, mina bröder och morfar till Löfbergs Lila arena för att kolla hockey. Första gången jag såg hockey live, på plats! Det var riktigt kul, trots att jag inte alls är så intresserad av det. 
När jag väl kom hem stod det sushi och väntade på mig - det var riktigt gott kan jag meddela, sushi är helt klart en av favoriträtterna! Då fick jag också lite presenter av mor och far. Jag ska försöka visa det jag fick i födelsedagspresent lite senare.
 

I'm alive


Rubriken är en låt jag tycker om. Jag visste inte vad jag skulle sätta som rubrik, så det var det första bästa jag kom på, just so ya all know.
 
Den här helgen har varit... tja.. vad ska man säga? Medioker kanske är rätt ord. 
Fredagen var inte någon dag att jubla över direkt och för nästan första gången kände jag mig inte alls pepp på helg. När jag vaknade igår var jag inte heller på bättre humör. Jag kände mest att jag kunde stanna kvar i sängen hela dagen, det var inget som var värt att gå upp för. En ganska konstig känsla ändå, jag har nog inte känt så någon gång. 
Dagen slutade ändå helt okej. Jag och pappa åkte och kollade på mina bröders innebandymatch mot Köping och när jag kom hem var jag på bättre humör (trots att dom förlorade....). Jag redigerade flertalet porträttbilder, som jag faktiskt kände mig nöjd med. På kvällen var jag och brorsan ensamma hemma och vi kollade på Kick-Ass 2 och de två sista avsnitten på säsong 3 av Game of Thrones, bara för att ha koll på hur det slutade, nu när säsong 4 äntligen kommer (!!). Skulle kunna diskutera GoT hur länge som helst, men det sparar vi till någon annan gång.
Idag har jag varit nollställd hela dagen. Det har inte känts som om dagen har börjat, har inte ens tagit mig för att äta frukost (det är faktiskt väldigt ovanligt, äter alltid frukost annars!) - och nu är klockan 18 och snart är det dags för födelsedagskalas för mig och min andra bror. Han fyllde år i onsdags och jag fyller år imorgon. Jag var mer taggad för min födelsedag för en vecka sen än vad jag är idag. Kan inte vara ett bra tecken ;)
Varför har jag skrivit allt det här? Ingen aning, kände mest för att skriva av mig. Och ja, det känns faktiskt bättre. Jag är på en gnutta bättre humör. 
 
Du som hoppar direkt till slutet och inte orkar läsa allt - kolla på bilden istället. Jag är faktiskt lite nöjd med den, trots att det var flera månader sedan den togs och jag fortfarande inte har lagt upp den någon gång (och trots att den faktiskt är på mig..).
 
Hoppas eran helg var bättre än min, och må den kommande veckan bli en bra vecka!
 

SURPRISE

 
Igår eftermiddag tog jag cykeln och kameran för att möta upp Hanna, Malin och Elsa för att fota lite - vi hade tänkt oss lite utav en photoshoot till och med. Men dom såg lite luriga ut och när vi kom fram förstod jag varför: dom hade ordnat en överraskningsfika med himla söta och väldigt goda minitårtor/bakelser! Hahah, min min när jag såg grattis-skylten och ballongerna (bilden blev inge bra så den dök inte upp här..) ;) Även fast det var ungefär en vecka för tidigt (fyller år på måndag) så var det väldigt, väldigt kul att bli uppvaktad såhär! 
 
Och hur blev det med photoshooten då? Jo, den blev av - men inte enligt planerna och inte särskilt lyckad..;) Några enstaka bilder blev rätt bra ändå hahah!