Önskelista 2013

Det här är en del av det som jag önskar mig mest till jul iår:
  • Tofflor att glida runt i inomhus på vintern - såå skönt det skulle vara! Några liknande som dom på bilden skulle jag inte säga nej till ;)
  • Pengar och/eller presentkort
  • Close-up filter
  • Proffessionell porträttretuschering med photoshop - skulle va så kul att lära sig hur man faktiskt gör :O
  • bareMinerals foundation - skulle gärna testa en mineralfoundation, denna ska ju vara så bra dessutom!
  • Nytt telezoom - känner att det behövs, det jag har nu börjar på att se sina bästa år tyvärr... 
  • Ny kamera, t.ex Canon EOS 6D - 400D:n är en trogen polare, men skulle vara kul att byta upp sig! ;) 
Och självklart skulle det inte sitta fel med snygga kläder, som mysiga stickade tröjor, blusar och byxor/jeans
Jag kommer nog inte få allt jag önskar (typ som objektiv och kamera t.ex) men man kan ju alltid önska sig, eller hur ;)

Sunset

Canon EOS 400D II Canon EF 50/1.8 II
 
Himmeln när solen gick ner häromdagen var helt fantastisk! Lite skillnad från dom vanligt gråa dagar och kvällar. 
 
Min fredag har annars varit en av dom segaste i världshistorien, det kändes som om vi hade varit i skolan huuuur länge som helst innan man äntligen fick åka hem!

Elsa

Canon EOS 400D II Canon EF 50/1.8 II
 
Några veckor senare har jag fått tummen ur och äntligen kommer de första bilderna på min vackra friendo Elsa. Måste säga att jag blev rätt nöjd med bilderna! Gillar särskilt den till höger av dom här två! :)

Alistair's Teach me Tiger

Canon EOS 400D II Canon EF 50/1.8 II
 
Här har vi min söta och snygge Bert, eller Berti-da-stjärt eller bara Bert-Stjärt eller helt enkelt Bertie.. Kärt barn har många namn, eller vad säger man? ;) Bilderna är nytagna, tog dom så sent som i eftermiddags, i sista minuten innan solen gick ner. Måste säga att det blev bra bilder, blev särskilt nöjd med huvudbilderna! Grämer mig dock att skärpan inte riktigt sitter i mittenbilden.. Men visst är han fin ändå? ;)

Novemberros

Canon EOS 400D II Canon EF 50/1.8 II
 
Drunknar i plugg, tom helgen kommer bestå av att räkna matte och skriva uppsats. Därav den dåliga uppdateringen

Riding my bike

Canon EOS 400D II Canon EF 50/1.8 II
 
Tänkte dokumentera mitt bullbak igår men det blev inga bilder så då kändes det ganska meningslöst. Istället fick bloggen eka tomt under helgen... Förutom bullarna har jag roat mig med att borsta och föna vovvar och redigera bilder från förra helgen. Måste säga att jag blev nöjd med de flesta bilderna! Hoppas att jag kan visa senare. Denna bilden är från samma tillfälle för övrigt, måste säga att jag gillar den!
 
Trots att bloggen är rätt ny och jag inte har sådär jättemånga besökare ännu har det trillat in några kommentarer! Jättekul verklligen!! Tyvärr har jag märkt att om jag svarar med hjälp av blogg.se's "svarfunktion" på kommentarerna syns bara mitt svar. Men låt inte det hindra er, kommentera på så hoppas jag att jag kan fixa det såsmåningom! ;)

Varm choklad

Canon EOS 400D II Canon EF 50/1.8 II 
 
Kan man gör något annat än varm choklad när det har blivit mörkt innan man slutar skolan 15.35 på en fredag? Nej, don't think so...;)

Ombre

Canon EOS 400D II Canon EF 50/1.8 II 
 
Japp, så ser det ut! Jag är verkligen skitnöjd. Egentligen skulle jag visat en förebild också, men det hanns inte med (plus att jag inte tänkte så mycket på det..). Jag skulle också haft en bild framifrån, men håret ser verkligen jättefrissigt ut (gör det här också men inte lika illa) och det gick inte att redigera bort ;) Men iaf, tillbaka till ombren. Topparna är då blekta, och det högst upp är min naturliga hårfärg. Vad tycker ni bortsett från frisset? Hiss/diss? :)
 
Får ta och be om ursäkt också, för min urusla uppdatering. Känns som om det har varit jättemycket i skolan. Eller så är det till och med jag som har börjat plugga mer.. :O 

Porträtt, våfflor & cupcakes

Canon EOS 400D II Canon EF 50/1.8 II
 
Det är konstigt att jag inte rullar fram vid det här laget. Våfflor till lunch, cupcakes till eftermiddagsfika, kladdkaka och cola till kvällen. En stabil diet.
Jag har försökt skriva en liten text om dagen ganska länge nu. Det sket sig så jag låter bilderna tala för sig själva. Vill dock tillägga att vi började dagen med att ta portätt (stolta över att vi hann innan regnet började ösa ner). Dom blev rätt bra tror jag nog! Det är så kul att ta porträtt, men ändå svårare än vad man tror. Sedan ja, som ni ser på bilderna, gjorde vi våfflor och cupcakes. Vi fikade och pratade och runt 18-tiden cyklade jag hem. I mörker och kallt ösregn. Jag hade ingen känsel i pannan när jag kom hem hahah. 
 
Ni ser näst sista bilden? Den till vänster har jag gjort. Visst är den liiiiite finare än den andra va? ;)

Utställning, ombre & skola

Canon EOS 400D II Canon EF 50/1.8 II Bilden har inget med inlägget att göra...
 
Ursäkta för att det ekat tomt här ett tag. I helgen var jag på en av de få hundutställningar som arrangeras under hösten, och självklart var det väldigt roligt! Jag träffade trevligt folk och vi åkte hem från Växjö på söndagkvällen med fina resultat! Jag kan nog visa bilder och berätta mer om resan senare. 
Annars har livet rullat på som vanligt med skola och allt. Snacka om att det är svårt att ta sig upp på morgonen... Det har resulterat i stressiga och inte allt för trevliga morgnar, hehe. 
 
Well, veckans höjdpunkt skedde idag! Jag och två kompisar åkte in till stan efter skolan och fikade (dock alldeles för kort, vi fick stressa i oss det på en kvart) och sen hade jag tid hos frisören för att färga ombre! Blev riktigt nöjd alltså! Jag hoppas att jag kan få bra bilder på det som jag kan lägga upp om inte allt för lång tid. 
 
Efter denna lilla rapport ska jag dyka ner i plugg och annonser igen och önska eder alla en trevlig kväll!

Happy Halloween

Om inte mina kompisar skulle sagt något skulle jag helt ha missat Halloween igår... Inget pynt nästan någonstans ju! 
Egentligen hade jag och två kompisar, Elsa och Malin, tänkt gå bus & godis (hehe, skulle varit första gången för mig..) men Elsa blev sjuk och kände inte för det så jag sov över hos Malin och kollade film. När lammen tystnar blev det. Den var väldigt bra och lite creepy men inte alls så läskig som jag hade tänkt mig! Sedan pratade vi ungefär halva natten och gick upp vid ett-tiden...inte så bra!

Gjorde ett litet..collage? precis nu. Halloween till ära haha. Gillar det, samtdigt som det kanske är på gränsen till rörigt..?
 
Hoppas ni också hade en bra halloween! ;)