I'm alive


Rubriken är en låt jag tycker om. Jag visste inte vad jag skulle sätta som rubrik, så det var det första bästa jag kom på, just so ya all know.
 
Den här helgen har varit... tja.. vad ska man säga? Medioker kanske är rätt ord. 
Fredagen var inte någon dag att jubla över direkt och för nästan första gången kände jag mig inte alls pepp på helg. När jag vaknade igår var jag inte heller på bättre humör. Jag kände mest att jag kunde stanna kvar i sängen hela dagen, det var inget som var värt att gå upp för. En ganska konstig känsla ändå, jag har nog inte känt så någon gång. 
Dagen slutade ändå helt okej. Jag och pappa åkte och kollade på mina bröders innebandymatch mot Köping och när jag kom hem var jag på bättre humör (trots att dom förlorade....). Jag redigerade flertalet porträttbilder, som jag faktiskt kände mig nöjd med. På kvällen var jag och brorsan ensamma hemma och vi kollade på Kick-Ass 2 och de två sista avsnitten på säsong 3 av Game of Thrones, bara för att ha koll på hur det slutade, nu när säsong 4 äntligen kommer (!!). Skulle kunna diskutera GoT hur länge som helst, men det sparar vi till någon annan gång.
Idag har jag varit nollställd hela dagen. Det har inte känts som om dagen har börjat, har inte ens tagit mig för att äta frukost (det är faktiskt väldigt ovanligt, äter alltid frukost annars!) - och nu är klockan 18 och snart är det dags för födelsedagskalas för mig och min andra bror. Han fyllde år i onsdags och jag fyller år imorgon. Jag var mer taggad för min födelsedag för en vecka sen än vad jag är idag. Kan inte vara ett bra tecken ;)
Varför har jag skrivit allt det här? Ingen aning, kände mest för att skriva av mig. Och ja, det känns faktiskt bättre. Jag är på en gnutta bättre humör. 
 
Du som hoppar direkt till slutet och inte orkar läsa allt - kolla på bilden istället. Jag är faktiskt lite nöjd med den, trots att det var flera månader sedan den togs och jag fortfarande inte har lagt upp den någon gång (och trots att den faktiskt är på mig..).
 
Hoppas eran helg var bättre än min, och må den kommande veckan bli en bra vecka!
 

Kommentarer
Linafoto

Svar: Tack!! :)

2014-04-09 16:48:36
URL: http://linafoto.se/

Designen är gjord gratis av: Designbloggar

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0