1 december

Canon EOS 400D II Canon EF 50/1.8 II
 
Första december och första advent! Tiden går verkligen fort, det var ju inte längesen jag var tillbaka i skolan, och nu är det snart jul och lov. Inget att klaga över ;) Däremot är det 12 grader ute, vad hände med alla minus, och när hade vintern tänkt komma!?
 
Igår ramlade jag på cykeln förresten. Jag var påväg till en kompis och i en svängbacke var det halkigt och plötsligt låg jag där på marken och svor... Första gången på hur länge som helst. Lite halvkul sådär. Ett litet skrapsår på höger lår, men ändå haltar jag fram och kan inte gå eller springa ordentligt. Hoppas det går över snart, det borde det göra. Om en vecka är det ju för sjutton gubbar SM i juniorhandling! Då måste jag kunna springa!
Well, ska väl gå och räkna matte och förbereda prov till veckan (än är det inte lov inte..) och kanske börja med julbak. Ha en fortsatt trevlig advent!

Kommentarer
MATILDA

fint :)

2013-12-02 07:39:24
URL: http://matildays.forme.se
sophie coper

Hejsan!
Jag har just nu en julkalender i min blogg, i dagens lucka kan du vinna en dvd skiva från moderskeppet! Det är går snabbt och enkelt att delta, endast några sekunder!

Kram

2013-12-04 08:26:35
URL: http://sophiecoper.blogg.se/
Emma

Jätte fina bilder! :D

2013-12-13 21:46:28
URL: http://momentsofjoy.blogg.se

Designen är gjord gratis av: Designbloggar

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0